Digitalni Marketing

Digitalni Marketing krojen po vašoj mjeri

Vaš Digitalni Marketing na jednom mjestu

Digitalni marketing jedan je od najnovijih kao i najbrže rastućih vidova marketinga.
Digitalni marketing je širok pojam koji opisuje više marketinških procesa koji koriste sve raspoložive digitalne kanale za promoviranje proizvoda i usluga ili za građenje brenda.
Definirajte sve strategije digitalnog marketinga na jednom mjestu i ostvarite jasne i vidljive rezultate.

Većina se poduzetnika bori s pronalaženjem i odabirom pravog rješenja za digitalni marketing među mnoštvom opcija. Vaše su potrebe jasne, ali budžet i vrijeme su ograničeni, pa biranje pravog partnera za digitalni marketing može izgledati kao beskrajna potraga.

Digitalni Marketing Viral Studio

Seo Optimizacija

SEO optimizacija postupak je poboljšanja vidljivosti vaše web stranice u rezultatima tražilica, bez plaćanja oglasa, što olakšava vašoj ciljanoj publici da vas pronađe, posjeti vašu web stranicu i postane vaš klijent. SEO optimizacija ključna je komponenta svake strategije digitalnog marketinga. Viral Studio SEO stručnjaci postavit će vašu web stranicu na vrh u rezultatima tražilica, povećati promet na vašoj web stranici te tako pomoći da povećate svoju prodaju.
budi prvi

Content Marketing

Sadržaj vaše web stranice mora pridobiti i zadržati pažnju posjetitelja, a tekstovi moraju sadržavati ključne riječi i moraju biti originalni. Google danas može lako prepoznati nekvalitetne, beskorisne i kopirane tekstove na vašoj web stranici, što vas može koštati loše ocjene i niskog rangiranja. Pobrinut ćemo se da vaša web stranica ima originalan, nadahnjujuć i uvjerljiv sadržaj koji će ostaviti snažan dojam na posjetitelje. Pružamo usluge kreiranja sadržaja, bilo da se radi o tekstualnom ili video sadržaju.

Online Oglašavnje

Jedna metoda digitalnog marketinga koja će najbrže dovesti posjetitelje na vašu web stranicu je plaćeno online oglašavanje na raznim tražilicama i platformama. Najpoznatiji su GoogleAds i BingAds te platforme poput Facebook-a, Instagram-a, LinkedIn-a. Bez obzira želite li više istaknuti svoj brend, pokrenuti svoju tvrtku na društvenim mrežama ili povećati prodaju u svojim web trgovinama, Viral Studio postavit će za vas kampanje online oglašavanja na najprikladnijim mjestima za vaše poslovanje.

Izrada strategije Digitalnog Marketinga

Izrada strategije Digitalnog Marketinga

Ako želite dobro osmišljenu strategiju digitalnog marketinga bilo da se radi o  Seo Optimizaciji, Content Marketingu ili Online Oglašavanju Viral Studio je pravi odabir.
Podaci o postojećim i potencijalnim posjetiteljima vaše web stranice u središtu su naših analiza i kampanja, a prikupljamo ih postavljajući sljedeća pitanja:

 • Tko je vaša ciljana publika i na kojim digitalnim platformama provode vrijeme? 
 • Koje su njihove potrebe i kakva su njihova ponašanja?
 • Tko su vaši konkurenti? 
 • Koja je najbolja kombinacija digitalnih medija koja je u skladu s vašim poslovnim ciljevima? 
 • Imate li dovoljno sadržaja za privlačenje prave publike?
 • Kako izgleda vaš kratkoročni i dugoročni plan?

  Ukoliko želite saznati više o Digitalnom Marketingu pogledajte post o Digitalnom Marketingu

Mi Znamo što je Digitalni Marketing

Izrada strategije Digitalnog Marketinga

Pravi partner za Digitalni Marketing

Čvrsto vjerujemo da generalizirani pristup nema koristi kad je  u pitanju Digitalni Marketing, bilo da se radi o Seo Optimizaciji, marketing strategijama, društvenim medijima ili plaćenim oglasima.
Zato pružamo personaliziranu uslugu svakom našem klijentu, velikom ili malom, sa sjedištem u Hrvatskoj ili u inozemstvu.

Naša misija je isporučiti kvalitetni sadržaj kako biste postigli željeni cilj. Zato se obvezujemo pružati izvještaje o napretku i proračunima prethodnog mjeseca, zajedno sa smjernicama i podrškom za optimalnu kombinaciju plaćenih i organskih aktivnosti na temelju vašeg budžeta za idući mjesec.

FAQ Digitalni Marketing

Digitalni marketing odnosi se na promociju vaše tvrtke i vaših proizvoda ili usluga na internetu. Cilj Digitalnog Marketinga je što bolje povezivanje s potencijalnim kupcima koji koriste tražilice i druge oblike digitalne komunikacije.

Digitalni marketing uključuje razne aktivnosti poput interakcije sa korisnicima kroz društvene mreže, oglašavanje putem interneta te izradu tekstualnih i multimedijskih sadržaja. ali i prilagođavanje vaše web stranice uvjetima raznih pretraživača.

Agencija za digitalni marketing zadužena je za podizanje svijesti o klijentu kojeg zastupa u viralnom svijetu i generiranje njegovih potencijalnih kupaca kroz sve digitalne kanale – neplaćene i plaćene – za koje se klijent odlučio.
Ti kanali uključuju:

 • Oglašavanje na društvenim mrežama
 • SEO optimiziranje web stranice klijenta
 • Stvaranje sadržaja poput blogova ili newslettera
 • Promoviranje brenda ili tvrtke kroz medije

Nekoliko faktora utječe na definiranje proračuna za digitalni marketing, poput željenih ciljeva, opsega vašeg poslovanja te postavljenih ciljeva.
Imajte na umu da je digitalni marketing kontinuiran proces, pa se vaš proračun može mijenjati iz mjeseca u mjesec u zavisnosti za koju se sferu Digitalnom Marketinga odlučite.

Prema svakom klijentu imamo individualni pristup prilikom izrade same strategije, u zavisnoti od toga za koju se vrstu Digitalnog marketinga odlučite i koji su vam ciljevi same kampanje, od svega ovoga ovisi i Cijena Digitalnog Marketinga. Stoga se prosječna cijena digitalnog marketinga može kretati od tisuću kuna pa i do više stotina tisuća kuna mjesečno.

Blog je skup članaka koji se nalazi na vašoj web stranici, a koji pružaju informacije vezane za vašu vaše poslovanje te vaše proizvode ili usluge.

Svrha blogova na vašoj web stranici je da potakne čitatelja na interes za ono što nudite i da podigne kredibilitet vaše tvrtke. Sadržaj blogova također pridonosi boljem rangiranju vaše web stranice u rezultatima pretraživanja.