Izrada Web Stranica

Izrada Web Stranica impresivnog dizajna

Izrada Web Stranica naša je specijalnost, uz primjenu najnovijih standarda u izradi dobijate gotovu web stranicu koje je odrađena po Vašoj mjeri. Izradom Web Stranica po prihvatljivoj cijeni dobijate gotovo riješenje koje će odlično izgledati, a neće Vas puno koštati. 

Izrađujemo mobile first web stranice uz pomoć kojih ćete zadovoljiti Google-ove algoritme za pretragu.
Svaka web stranica koju izradimo pruža posjetiteljima savršeno korisničko iskustvo na bilo kojem uređaju.

Izrada Web Stranica

Izrađujemo web stranice po Vašim željama

Mi razumijemo potrebe malih poduzeća i izazove današnjice s kojima se suočavate. Danas je iznimno bitno imati vrhunsku web stranicu. Možda nemate veliki budžet, no prijeko potrebna vam je internetska prisutnost i pobrinut ćemo se da upravo to i dobijete uz minimalno ulaganje. Mi ne izrađujemo samo web stranice, već izrađujemo web stranice koje donose rezultate. Imat ćete web stranicu na koju ste ponosni i koja će sigurno pridonijeti vašem poslovanju.

Novi Standardi u izradi

Naša Izrada web stranica temeljena je na modernim načelima. Svakodnevno pratimo trendove digitalnog svijeta i implementiramo ih, stoga budite sigurni da će vaša nova web stranica izrađena u Viral Studio agenciji izgledati fantastično i bit će istaknutija od konkurencije. Web Stranica radit će sjajno na bilo kojem uređaju i visoko će se rangirati u rezultatima pretraživača.

Jedinstveni izgled web stranica

Višegodišnje iskustvo naučilo nas je da razliku čine male stvari. Stoga vodimo računa o sitnim detaljima umjesto Vas. Naš tim stručnih web dizajnera ovdje je da pruži sve od sebe kako bi vam pomogao da ostvarite svoj cilj i podignete svoje poslovanje na višu razinu. Uz Viral Studio stručnu podršku proces izrade vaše web stranice bit će jednostavan i brz: početni koncept dajemo na uvid već unutar 7 - 10 dana.

Vaš partner za jedinstvenu izradu Web Stranica

Transparentnost u izradi

4 Koraka izrade Web Stranica

Definiranje

Kroz inicijalni sastanak nastojat ćemo prikupiti što više informacija koje će nam pomoći stvoriti sliku o vašem poslovanju I vašoj viziji web stranice. Vrlo je bitno definirati, a zatim i shvatiti glavni cilj projekta na kojem ćemo raditi. Uz vašu pomoć stvaramo strukturu i prikupljamo vaš sadržaj poput tekstova I slika, ili ga stvaramo za vas ako je potrebno.
1

Dizajniranje Web Stranice

U drugom koraku zajedno se dogovaramo o funkcionalnosti web stranice koja zadovoljava vaše potrebe. Nastojat ćemo udovoljiti vašim željama, ali dati ćemo i naše stručno mišljenje kako bi postigli najbolje moguće korisničko iskustvo. Nakon što izradimo nekoliko predložaka, birate model sa kojim možemo nastaviti. Spremni smo proći kroz neograničeni broj predložaka dok ne dobijete dizajn s kojim ste 100 posto zadovoljni.
2

Optimizacija Web Stranice

Uz dogovoru sa Vama definiramo I raspored podstranica. Obradimo dogovoreno, a zatim u potpunosti testiramo sve stranice na više uređaja kako bismo osigurali da responzivni dizajn nesmetano radi na svim veličinama zaslona i bilo kojoj vrsti uređaja. Naši stručnjaci za SEO pregledat će vašu web stranicu, optimizirajući je za Google i druge tražilice.
3

Testiranje i Aktivacija

Nakon provjera I testova, Vaša web stranica spremna je za plasiranje na internet. Naša sveobuhvatna podrška nakon prodaje također počinje u ovoj fazi, jer smo u potpunosti predani tome da vam pomognemo da od svoje web stranice izvučete maksimum.
4

Šarolikost izbora u izradi

Široka lepeza dodataka kojima obogaćujemo vašu web stranicu

Obogatite svoju web stranicu raznim funkcionalnostima kojima poboljšavate korisničko iskustvo.
Blogovi, dinamički slideri i višejezičnost samo su neki od izbora s kojima povećavamo interes posjetitelja za sadržaj vaše web stranice.
FAQ-ovima i Newsletterima olakšavamo pružanje informacija o vašim proizvodima ili uslugama, a integracijom chat prozora povećavamo vašu pristupačnost potencijalnim kupcima ili klijentima.
Kako biste raspolagali sa preciznim podacima o posjetiteljima vaše web stranice integriramo Google Analytics code, a da biste što bolje kotirali u rezultatima pretraživanja, u proces izrade uvrštena je i osnovna OnPage SEO optimizacija.

Ukoliko želite saznati više pogledajte naš post Što je bitno za Izradu Web Stranice

Izrada Web Stranice FAQ

Proces započinjemo razumijevanjem vašeg poslovanja, proizvoda ili usluga. Uputit ćete nas u detalje vaših ciljeva, što želite postići novim dizajnom. Uz to, pobrinut ćemo se da u potpunosti razumijemo vaše zahtjeve i očekivanja.

Temeljem ovih podataka razvit ćemo konceptni dizajn, a tek onda kada budete zadovoljni ponuđenim dizajnom i pristupom, započet ćemo s radom na sadržaju. Što god želite da vaša web stranica radi i kako god želite da izgleda, mi ćemo to nastojati ostvariti.

Brzina realizacije ovisit će o opsegu potrebnog posla, uključujući veličinu web stranice, funkcionalnost koja vam treba i sve dodatne usluge koje su vam potrebne

Proces izrade web stranice obuhvaća analizu ciljeva, stvaranje koncepta, razvoj stranice, testiranje i njenu aktivaciju.

Vrijeme potrebno za izradu web stranice ovisi o nekoliko faktora: koliko podstranica planirate, kakav sadržaj planirate da postavite pružate te koje su potrebne funkcionalnosti. Najkraće vrijeme potrebno za izradu web stranice koja ima osnovne pod-stranice je unutar 10 dana.
No ako želite web stranicu koja ima više podstranica, očekivano vrijeme izrade je 1-2 mjeseca, a u slučaju kompleksnijih projekata može biti i duže. Ako imate pripremljen sadržaj i postavljenu viziju vaše web stranice, uveliko ćete pridonijeti brzini izrade.

Viral Studio nudi sveobuhvatnu uslugu izrade web stranica i optimizaciju web stranice.

Web stranice koje izradimo su u cijelosti obrađene tako da nakon završenog projekta ne morate brinuti o nedovršenim poslovima.
Cijena izrade web stranica
kreće se u prosjeku između 5.000,00 i 50.000,00 HRK, a ovisi o tome koliko podstranica planirate, kakav sadržaj će pružati buduća web stranica te koje su potrebne funkcionalnosti

Web stranica je ključna komponenta svakog poslovanja današnjice, stoga je iznimno važno da ona bude besprijekorna.
Toplo preporučamo da izradu web stranice prepustite profesionalcima, jer jedino tako možete biti sigurni da će biti pokriveni svi aspekti potrebni za izradu vrhunske web stranice:

Jedinstven dizajn
Izvrsno korisničko iskustvo
Jednaka kvaliteta prilagođenosti i mobilnim uređajima i računalima
Sveobuhvatni SEO i neograničen prostor za širenje u budućnosti

Ponuda „uradi sam“ ograničena je već gotovim predlošcima i njihovom funkcionalnošću, što vas tjera na mnoge kompromise u vidu vaših želja i ciljeva.