SEO OPTIMIZACIJA WEB STRANICA

Seo Optimizacija

SEO (Search Engine Optimization) ili Optimizacija web stranice za tražilice je skup radnji s kojima Vaša web stranica postaje vidljiva tražilicama. Sa kvalitetnom Seo Optimizacijom Vaša web stranica će se visoko rangirati na svim internet tražilicama

Seo Optimizacija

On-Page Seo Optimizacija

On-Page Optimizacija ili Tehnička Seo Optimizacija podrazumijeva rad na optimizaciji same web stranice za što bolje pozicioniranje na tražilicama. Ovo uključuje optimizaciju sadržaja, pisanja dodatnih tekstova, opisa proizvoda ili samih objava. Sa On-page Seo Optimizacijom Web Stranica uređujemo i Meta tekstove kao i sam Title web stranica, ispravljamo tehničke nedostatke u samom HTML kodu.

Off-Page Seo Optimizacija

Off-Page Optimizacija je ukratko rečeno, dio Seo Optimizacije Web stranica koji se radi van same web stranice. Uglavnom se radi o izgradnji linkova ka vašoj Web Stranici. Pri kreiranju linkova vaša web stranica dobiva na važnosti. Međutim, nije sve samo u količini. Vodimo se strategijom koja je preporučena od strane Googla . Koristimo takozvanu White Hat strategiju izgradnje linkova.

Seo Optimizacija Sadržaja

Google Algoritmi su krajem 2020 dobili par nadopuna koje itekako doprinose, prepoznavanju, no prije svega boljem rangiranju Kvalitetnog sadržaja. Obratite pažnju na Vaše stvaranje kvalitetnog sadržaja koji je jako bitan u SEO optimizaciji web stranica. Sadržaj Vaše Web stranice mora biti ispunjen korisnim informacijama. Google voli kvalitetan sadržaj kao i krajnji kupci. Obratite se Viral Studiju kako bi ste poboljšali kvalitetu sadržaja Vaše Web stranice.
Seo Optimizacija

Ispred konkurencije

Što dobivate sa SEO Optimizacijom

Sa Viral Studio SEO optimizacijom za web stranice, vaša web stranica i sve njene podstranice češće će se pojavljivati u rezultatima pretraživanja – bit ćete uočljiviji nego što ste bili.
Poboljšat ćemo rangiranje vaše web stranice za visoko tražene ključne riječi koje odgovaraju vašem poslovanju. Imat ćete više posjeta nego što ste imali.
Na kraju krajeva, što više prometa na web stranici imate, to su veće šanse da ugovorite nove poslove ili pospješite prodaju na Vašem Web Shopu. Kroz sve ove aspekte, u očima korisnika vašem brendu raste kredibilitet, a samim time i popularnost, što ponovno dovodi do rasta vašeg poslovanja.

Na Prvoj stranici Google-a

Izrada strategije
SEO Optimizacije

Možda ste se već i upoznali sa važnošću optimiziranja vaše web stranice, no unatoč vašim istinskim naporima, u rezultatima tražilica vaša web stranica nije pri vrhu bez plaćanja oglasa. Ako se pitate zašto, evo nekoliko mogućih razloga:

 • Web stranice vaših konkurenata imaju bolji sadržaj
 • Koristite slabe ključne riječi
 • Previše puta na istoj stranici upotrebljavate iste ključne riječi
 • Koristite zastarjele strategije
 • Gradite pogrešne ili nekvalitetne backlinkove
 • Vrijeme učitavanja web stranice je sporo

Saznajte više: Što je SEO ?

Untitled-1

Ključne
Riječi

Untitled-1

Meta
Opisi

Untitled-1

Povratni
Linkovi

Untitled-1

Ključne
Riječi

Untitled-1

Meta
Opisi

Untitled-1

Povratni
Linkovi

Viral Studio Vaša Agencija za
SEO Optimizaciju

Ostanite na Vrhu u rezultatima tražilica

VAŠ POUZDAN PARTNER U SEO OPTIMIZACIJI

SEO optimizacija je proces koji može trajati mjesecima, pa i godinama. Za razliku od nekih agencija koje pružaju brze i na izgled učinkovite rezultate (kratkotrajna i ubrzana SEO strategija mogla bi vam donijeti više štete nego koristi), naš tim SEO stručnjaka vodi se isključivo White Hat Google naputcima i preporukama i fokusira se na dugotrajne i održive rezultate.

 • Definirat ćemo vaše ciljeve i planove
 • Analizirat ćemo vašu web stranicu i web stranice konkurencije
 • Odredit ćemo ključne riječi i izraditi plan aktivnosti rada na mjesečnoj bazi
 • Izrađivat ćemo mjesečne izvještaje o aktivnostima i rezultatima
 • Dovest ćemo vas na optimalnu poziciju u rezultatima internet tražilica

Pogledajte samo rezultate koje smo postigli za vlastiti posao. Nalazimo se na prvoj stranici Googlea po vrlo traženim ključnim riječima poput “izrada web stranica“, “izrada web shopa i “SEO“, dok se istovremeno u Hrvatskoj natječe oko stotinu drugih digitalnih agencija za te iste ključne riječi.

Ulaganje u budućnost

Cijena seo optimizacije

Mnogi vlasnici web stranica kojima je potrebna Seo Optimizacija, žele saznati fiksnu cijenu ili Cijenu paketa za Seo Optimizaciju.

Cijena Seo Optimizacije teško da se može odrediti na taj način, jer obujam posla i vrijeme koje je potrebno za optimizaciju nije isto za svaku web stranicu.
Za određivanje točne cijene Seo Optimizacije potrebno je analizirati kompletnu web stranicu, sa kojom dobijamo točan uvid u obujam posla i vrijeme potrebno za optimizaciju.
Nakon svih ovih pojedinosti moguće je odrediti cijenu Seo Optimizacije

Seo Optimizacija Cijena

SEO Optimizacija FAQ

SEO je kratica za Search Engine Optimization, a obuhvaća niz aktivnosti koje se odnose na uređivanje vaše web stranice sa ciljem povećanja broja posjeta vašoj stranici, odnosno povećanja broja prikaza vaše web stranice u rezultatima relevantnih pretraživanja Internet korisnika. Za više informacija o SEO optmizaciji, pogledajte blog post SEO

SEO strategija obuhvaća niz aktivnosti, poput istraživanja i prijedloga implementacije ključnih riječi, praćenje eventualnih tehničkih nedostataka i prijedloga za njihove popravke.
Zato cijenu SEO optimizacije nije moguće generalizirati, jer ovisi o postojećoj strukturi vaše web stranice, ali i Vašoj konkurenciji u ključnim riječima.

Cijena SEO optimizacije zapravo ovisi o tome koliko trebamo učiniti da bi vaša Web stranica ili Web Shop nadmašili konkurenciju.
Cijene Seo Optimizacije se kreću od 250 € do 1000 € mjesečno.

Pročitajte više o Cijeni Seo Optimizacije

Svim Web stranicama je potrebna SEO Optimizacija.

Jednostavnim riječima, Google nastoji na najbolji mogući način odgovoriti na pojam koji korisnik traži. Web stranice koje se prikazuju na samom vrhu u rezultatima pretraživanja su web stranice za koja Google vjeruje da pružaju naj relevantniji odgovor na pojam koji je tražen.
Da bi vaša web stranica bila među njima, bez ulaganja u plaćene oglase, neophodno je napraviti SEO optimizaciju

Da bi SEO optimizacija vaše web stranice pokazala rezultate potrebno je vrijeme. U zavisnoti od toga kolika je konkurencija u Vašoj branši i za koliko se ključnih riječi odlučite, predložit ćemo trajanje SEO optimizacije.

Nemojte očekivati instant riješenje, ukoliko želite odmah biti na prvoj stranici Google najbolje da se odlučite za Google Adwords. Iz tog razloga često ćete čuti da su prvi rezultati najčešće vidljivi između 2. i 4. mjeseca optimizacije. Nemojte se obeshrabriti, SEO optimizacija jest dugoročan posao, ali je na kraju višestruko isplativ.