Izrada Web Shopa

Izrada Naprednog Web Shopa

Sveobuhvatna rješenja za Web Shop koja su vam potrebna za učinkovitu prodaju i rast vašeg poslovanja

Sjajno je imati dobar web shop, no imati web shop koji prodaje je još sjajnije. Klasična prodaja u poslovnicama sve je manje zastupljena. Samo predstaviti svoje proizvode i usluge na internetu putem web shopa više nije dostatno. Prilagodite se situaciji i izradite web shop koji se nikad ne zatvara.

izrada-web-shopa

Odabir Web Shop platforme

Web Shop platforma je sustav koji omogućuje upravljanje web trgovinom, marketingom, prodajom i cjelokupnim poslovanjem. Kada birate E-commerce platformu, birate kako ćete predstaviti svoje proizvode ili usluge potencijalnim kupcima i kako ćete najlakše ostvariti svoje poslovne ciljeve. Zahvaljujući dostupnosti, niskim troškovima održavanja i brojnim praktičnim dodacima kojima možete unaprijediti svoj web shop, bez potrebe za skupocjenom uslugom programiranja od nule, možete relativno brzo imati izvrsnu, kvalitetnu, suvremenu i potpunu web trgovinu. Viral Studio izrada web trgovina moguća je putem nekoliko e-commerce platformi: WooCommerce, Shopify, OpenCart te Magento

Dizajn Web Shop-a

Uspješnost vašeg web shopa ovisi o tome koliko je uspješno korisničko iskustvo. To postižemo na više načina, uključujući i dizajn, čineći ga iznimno privlačnim, a pedantno urednim. Opcije navigacije i pretraživanja biti će vrlo učinkovite kako bi pomogle potencijalnim kupcima da jednostavno dođu do onoga što traže. Za predstavljanje vaših proizvoda u najboljem izdanju koristimo cross-sale i up-sale metodu, odnosno nudit će se i prijedlozi povezanih proizvoda kojima će kupac teško moći odoliti. Cijene će biti jasno istaknute, a postupak naplate bit će pouzdan i lak za praćenje.

Web Shop Mobilna Aplikacija

Ako želite napraviti korak više u razvoju svojeg web shopa, nema ništa bolje od izrade mobilne aplikacije. Mobilna aplikacija pruža praktičnost kupnje s kojom se teško nadmetati. Iako je primarni cilj da vaš web shop bude jednako kvalitetan, privlačan i funkcionalan na bilo kojem uređaju, ljudi vole koristiti mobilne aplikacije i kupovati stvari koje žele izravno sa svojih mobilnih uređaja. Viral Studio nudi mogućnost izrade mobilne aplikacije za vaš web shop, koja sigurno može pridonijeti vašoj reputaciji, posjetama vašoj web trgovini, te na kraju krajeva i prodaji.

Viral Studio Vaš partner u izradi Web Shopa

Web Shopa i Automatizacija Poslovanja

Izrada Web Shopa sa implementacijom vanjskih sustava

Kako bi vaš web shop uspješno radio 24 sata dnevno, a da ne radite i vi jednako toliko, Viral Studio pripremio je za vas povezivanja sa raznim sustavima koji su vam neophodni za optimalan rad.

Integracija Plaćanja

Kako biste kupcima omogućili plaćanje kreditnim karticama, morate imati implementiran Payment Gateway sustav (Payway, WSpay, Mycheckout, Corvuspay).

Integracija sa ERP sustavima

Za što lakše upravljanje artiklima, jednostavno snalaženje pri mijenjanju cijena i konstantno ažurirano stanje zaliha robe, najbolje rješenje je integracija ERP sustava. Renomirane tvrtke koje nude ERP rješenja su Odoo, Panteon, Luceed.

Integracija sa kurirskim službama

Umrežavanje sa kurirskom službom (GLS, DPD, HP Express) olakšat će vam organizaciju dostave prodanih proizvoda te njenu naplatu, a kupcima omogućiti da u jednom koraku sami dogovore vrijeme I mjesto isporuke te njeno plaćanje.

Vrhunska suradnja

Viral Studio kao vaš partner u izradi idealnog web shopa

Mi znamo da je vaš web shop trgovina koja nikad ne spava. Svjesni smo da potrebno uvijek postaviti prave informacije na pravo mjesto kako bi bez problema vodili kupce od posjete web shopu do procesa naplate.
Ne zaboravljamo kreativan, moderan i suvremen dizajn. Nastojimo razumjeti vašu priču, vašeg idealnog kupca, vaše ciljeve kao i vaše izazove.

Od početne stranice do stranice sa potvrdom narudžbe izrađujemo vaš web shop sa ciljem postizanja rezultata.

  • Svaki Viral Studio Web shop bit će pripremljen za rad na bilo kojem uređaju, a naš tim web dizajnera proći će sa vama početnu obuku korištenja i administriranja 
  • Pratimo performanse svakog našeg web shopa I reagiramo u slučaju odstupanja od očekivanog, a naš tim tehničke podrške stoji Vam na raspolaganju putem telefona i emaila 
  • Svaki Viral Studio Web shop dizajniran je i razvijen vodeći računa o SEO optimizaciji, a naš tim za digitalni marketing stoji vam na raspolaganju u slučaju da trebate pomoć oko stvaranja sadržaja I tekstova ili oglašavanja 

Viral Studio Vaš partner u izradi Web Shopa

Strategije koje donose rast prodaje

Pretvorite posjetitelje vašeg web shopa u kupce

  • Potičemo kupnju jednostavnim promocijama: Kroz Viral Studio web shopove su procesi izrade, dodavanja i upravljanja svim vašim promotivnim kuponima i akcijskim popustima brzi i jednostavni. 

  • Mamimo potencijalne kupce Newsletterom – povezujemo vaš web shop sa Newsletter bazom pomoću kojeg možete slati dnevne, tjedne ili mjesečne ponude velikom broju ljudi 

  • Poboljšavamo korisničko iskustvo tako da istićemo nedavno pogledane proizvode, predstavljamo razne verzije pojedinog proizvoda, ugrađujemo napredni filter i omogućujemo listu želja. 

  • Viral Studio nudi rješenje i za one neodlučne kupce – stvaramo podsjetnike koji će privući pažnju na proizvode koje su posjetitelji ostavili u svojim košaricama. 

  • U vaš web shop uključujemo i mogućnost recenzija, jer dobra recenzija proizvoda, bila to ocjena ili komentar, može pomoći neodlučnoj osobi da donese odluku u korist kupnje.

  • Činimo prijavu što jednostavnijom – Omogućujemo prijave u vaš web shop pomoću Google ili Facebook računa. 

  • Omogućujemo dijeljenje vaših ponuda na društvenim mrežama – dobar glas daleko se čuje

Izrada Web Shopa FAQ

Da biste izračunali ukupnu cijenu izrade web shopa, morate imati na umu da osim samog dizajna web shopa postoje i drugi nezaobilazni troškovi, a to su: plaćanje domene i hostinga, plaćanje SSL certifikata, implementacija payment gatewaya, ERP rješenja i drugih modula koje planirate koristiti.

Kada je u pitanju izrada web shopa, opet se razlikuje pristup izrade malih jednostavnih web trgovina sa do 100 artikala i onih kompleksnijih koji iziskuju kreiranje i slaganje po nekoliko kategorija.
Kada se uzme sve to u obzir, cijena izrade web shopa u Viral Studiju može varirati između 1.500  i 8.000 EUR, no svakako nas kontaktirajte kako biste dobili precizniju informaciju

Kao i cijenu izrade web shopa, vrijeme izrade također diktira nekoliko faktora: veličina web shopa, kakve dodatke želite na vašem web shopu i koliko imate pripremljenog sadržaja.
Nakon što su definirani takvi detalji, sam proces izrade može trajati od 30 dana do 3 mjeseca.

Viral Studio izrada web shopa sastoji se od ukupno 7 koraka:

Prvi korak definiramo e-commerce platformu koja najbolje odgovara vašim potrebama.
Drugi korak je osigurati da imate domenu, hosting i SSL certifikat te informirati o mogućnostima implementacije raznih softverskih rješenja poput ERP sustava, payment gateway-a, modula za dostavu.
Treći korak je izrada početnog koncepta koja se sastoji od definiranja veličine teksta, odabira boja i fonta te prikaz proizvoda.
Četvrti korak prikupljamo  i unosimo sve detalje artikala: imena i slike proizvoda, njihovi opisi, kategorije, dimenzije i cijene ali i sav drugi sadržaj koji želite imati u svojem web shopu poput blogova, promocija, informacija o vama, kontakti.
Peti korak je prezentacija urađenog, nakon čega ako ste zadovoljni slijedi,
Šesti korak  testiranje radi li sve besprijekorno
Sedmi korak plasiranje vašeg web shopa na internet

ERP je kratica za Enterprise Resource Planning, a odnosi se na poduzetničko planiranje resursa. Radi se o softveru koji se često koristi u web shopovima, a služi za jednostavnije upravljanje svakodnevnim poslovnim aktivnostima kao što su računovodstvo, nabava, upravljanje projektima, upravljanje rizicima itd.
 Zahvaljujući ERP sustavu možete imati lakši i brži uvid u vaše zalihe i vaše prodaje, ali i lakše upravljanje artiklima, odnosno unos novih, micanje starih, izradu promotivnih akcija isl.
Viral Studio surađuje sa nekoliko renomiranih firmi koji nude ERP rješenja za web shopove stoga nas slobodno kontaktirajte i istražite mogućnosti izrade web shopa kod nas.