Održavanje Web Stranica

Pouzdano Održavanje Web Stranica

Osigurajte besprijekoran rad vaše web stranice

Održavanje Web stranice je bitno u držanju koraka sa konkurencijom i praćenju razvoja digitalnih trendova. Još je važnije da vaša web stranica bude u skladu sa vašim poslovanjem, no najvažnije je da vaša web stranica nema problema sa učitavanjem i ispravnim prikazom.
Da biste bili uvijek pri samom vrhu sa kvalitetom vaše web stranice, neophodna vam je stalna podrška u njenom održavanju.

Web Dizajn

Tehničko održavanje

Nakon što ste aktivirali svoju web stranicu, postoji stalna potreba za njenim održavanjem i ažuriranjem kako se ne bi pojavili problemi sa radom web stranice. Usluge tehničkog održavanja uključuju praćenje svih pozadinskih aktivnosti vaše web stranice, ažuriranja teme i dodataka koji su se koristili prilikom izrade, slanje izvješća o SEO optimizaciji i Google analitike te skeniranje neispravnih linkova. Viral Studio nudi uslugu tehničkog održavanja na mjesečnoj bazi, koja se može prilagoditi vašim specifičnim potrebama.

Razvojno održavanje

Nakon što ste se pobrinuli da imate suvremenu, modernu, kreativnu i interaktivnu web stranicu, potrebno je osigurati da tako i ostane.. To se odnosi na publikaciju novosti, pisanje članaka i generalno pružanje informacija koja su u skladu sa vašim poslovanjem. Kako ne biste zaostajali za aktualnim trendovima u svojoj poslovnoj djelatnosti i kako biste uvijek bili korak ispred konkurencije, Viral Studio može biti vaš partner sa kojim možete planirati ažuriranje navedenog sadržaja, u sklopu strategije digitalnog marketinga.

Sigurnosno Održavanje

Sigurnost vaše web stranice proizlazi prvenstveno iz njenog sigurnosnog održavanja. Osim sigurnosnih kopija same web stranice i baze podataka, sigurnosno održavanje uključuje i sprečavanje neželjene pošte, provjeru zlonamjernih softvera te sigurnosna ažuriranja. Vjerujemo da isprva ne razmišljate o trošku održavanja web stranice već samo o trošku njene izrade, no zamislite koliko potencijalnih kupaca možete izgubiti ako samo jedan dan vaša web stranica bude izložena napadu hakera. Nakon toga razmislite koliko malo trebate uložiti u sigurnost vaše web stranice i kontaktirajte nas.

Vaša Agencija za Održavanje Web Stranica

Vaš partner u održavanju web stranica

Ugovorite održavanje web stranica

Uz sve aktivnosti koje imate kroz dan sigurno vam ne treba još i briga oko toga da li na vašoj web stranici sve radi kako treba. Ne morate gubiti svoje dragocjeno vrijeme kada imate partnera za održavanje web stranice u kojeg se možete pouzdati.
Možete se bezbrižno usredotočiti na vođenje svog poslovanja. Ugovorite održavanje stranice sa Viral Studiom i budite sigurni da će uvijek biti u skladu sa najnovijim standardima.

Održavanje Web Stranica FAQ

Održavanje web stranice neophodno je za njen besprijekoran rad. Održavanje obuhvaća sigurnosna ažuriranja kao i ažuriranja teme i dodataka koji su korišteni prilikom izrade.
Bez održavanja riskirate njeno “urušavanje”. Održavanje se također odnosi i na ažuriranje informacija u skladu sa vašim poslovanjem. Jer ako je zastarjela, velika je vjerojatnost da će to odbijati potencijalne klijente

Sigurnost – Sigurnost je najvažniji razlog zašto trebate održavanje web stranice, posebno ako pohranjujete bilo koji oblik podataka o svojim kupcima ili klijentima. 

Google voli ažurirane stranice – Google u svojim rezultatima pretraživanja ne želi rangirati web stranice koje nemaju svježe informacije, koja nije ažurirana ili ako sumnja da je zaražena zlonamjernim softverom.

Vaš ugled – Od profesionalnih tvrtki očekuje se profesionalna web stranica. Ako vaša web stranica ne ostavlja takav dojam jer niste ispratili potrebna ažuriranja izgubit ćete potencijalne klijente ili kupce

Neodržavanje može dovesti do većeg troška – Neodržavanje web stranice može dovesti do velikog zaostatka u njenim performansama da proces oporavka može biti i dugotrajan i skupocjen. Ponekad, ako je održavanje predugo ignorirano, čak je lakše kretati od nule.

Viral Studio nudi pristupačne pakete za održavanje web stranica. Paketi se odnose na tehničko održavanje web stranice, a uključuju praćenje pozadinskih aktivnosti vaše web stranice, brigu o hostingu, sigurnosti i ažuriranjima, sigurnosne kopije, podršku i vaš mir.
Također nudimo i mogućnost ugovaranja razvojnog održavanja, o čemu možete saznati više kontaktirajući nas.

Cijena održavanja web stranice ovisi o tome radi li se o jednostavnoj stranici ili web trgovini, koliko podstranica imate te koje aktivnosti ugovorite.
Zbog toga cijena održavanja web stranice može biti od 300,00 kn do 1.000,00 kn mjesečno.
I dok se održavanje web stranice poput tehničke podrške i ažuriranja web stranice može plaćati mjesečno, postoje i godišnje obaveze bez kojih web stranica ne može raditi, poput produžavanja ili registriranja domene, SSL certifikata i hostinga.