Blog

Blog o svemu Viralnom

Savjeti za lakše Viralno poslovanje

Blog Viral Studio
Izrada Web Stranica

Što je bitno za izradu kvalitetne Web Stranice ?

Web stranica je kralježnica svakog posla – svake uspješne digitalne marketing strategije i svake marketing strategije, uopće. Ona je mjesto na kojem ćete jasno i precizno predstaviti svoj posao, uslugu ili proizvod
Kako biste stekli što bolji dojam o važnosti profesionalne izrade web stranice, mislite o web stranici kao o virtualnom sjedištu vaše tvrtke. Da li biste u prostoru koji koristite dopustili nered tako da on počne sličiti zapuštenom seoskom imanju, ili želite ostaviti dojam uspješnog poduzetnika koji je, koristeći najnaprednije suvremene tehnologije, uvijek korak ispred potreba korisnika?

Vidi više >>

SEO (Optimizacija za tražilice) – Vodič za početnike

Nije bitno jeste li početnik ili ne, kada je u pitanju izrada web stranica sa pojmom SEO susretat ćete se češće nego što to očekujete. Isprva vam ni izbliza neće biti jasno o čemu se tu zapravo radi, ali vremenom će se kockice početi slagati. Vjerujte, čak i iskusnim webmasterima često će izazvati konfuziju što se to sve danas podrazumijeva pod terminom SEO ( ili optimizacija za tražilice ). U ovom vodiču, pokušat ćemo što jednostavnijim rječnikom odgovoriti na pitanja koja vam zadaju SEO glavobolju. Dakle, počnimo od definicije.

Vidi više >>

Savjet za izradu web stranice

Već ste na dobrom putu s obzirom da razmišljate o svojoj web stranici. No brzo ćete stati ako nemate jasan popis koraka koji će vas voditi do cilja. Viral Studio nudi vam u nastavku par savjeta.  Imate li postavljen cilj? Budite sigurni da znate što želite postići svojom web stranicom.

Vidi više >>