Blog

Blog o svemu Viralnom

Svi savjeti za Viralno Poslovanje. Zanima Vas Seo, Digitalni Marketing ili želite naučiti nešto o izradi Web Stranica

Blog Viral Studio
Cijena Seo Optimizacije
SEO
Viral Studio

Što određuje cijenu SEO optimizacije?

Nakon što ste se uvjerili u značaj SEO optimizacije, sasvim prirodno, sada biste htjeli znati koliko će vas to koštati. Međutim, za razliku od plaćenih oglasa, cijenu SEO optimizacije određuje više međusobno različitih ali isprepletenih čimbenika.
U nastavku teksta navest ćemo ključne aspekte koji utječu na određivanje cijene SEO optimizacije, ali i razloge zašto je na pitanje o cijeni SEO usluga prilično teško dati točan i precizan odgovor.

Pročitaj više>>
4 Seo Pogreške
SEO
Viral Studio

4 Najčešče greške u Seo Optimizaciji

Dostupno je toliko informacija o prakticiranju Optimizacije Web Stranica (SEO) da ponekad stvarno može biti teško odrediti što učiniti, a što ne. Postoje čak i samoprozvani stručnjaci koji svoje “savjete”

Pročitaj više>>
Izrada Web Stranica
Dizajn
Viral Studio

Što je bitno za izradu kvalitetne Web Stranice ?

U namjeri da razbijemo predrasude koje zakrivaju cjelokupan proces izrade web stranice, u ovom članku pokušat ćemo vam što jednostavnijim jezikom približiti sve aspekte procesa izrade web stranica. U nekoliko kratkih crtica, govorit ćemo o razlozima zašto je neophodno da se što prije upustite u avanturu izrade web stranice; važnosti izrade web stranice profesionalnog izgleda; ulozi koju web stranica ima u cjelokupnom vizualnom identitetu vašeg branda te uticaju na ostale aspekte poslovanja vašeg branda / tvrtke / kompanije

Pročitaj više>>
Digitalni Marketing Osnove
Digitalni (Online) Marketing
Viral Studio

Osnove Digitalnog Marketinga

Digitalni marketing jedan je od najnovijih kao I najbrže rastućih vidova marketinga. Digitalni marketing je širok pojam koji opisuje više marketinških procesa koji koriste sve raspoložive digitalne kanale za promoviranje proizvoda I usluga ili za građenje brenda.
Velika prednost digitalnog marketinga naspram tradicionalnog marketinga je veća mogućnost praćenja uspješnosti kampanja i aktivnosti te povoljniji načini promoviranja

Pročitaj više>>
Kategorije