Content Marketing

Content Marketing po Vašoj mjeri

Sadržaj je moćan - koliko može privući toliko može i odbiti

Sadržaj na vašoj web stranici, i na vašim profilima društvenih mreža priča vašu priču umjesto vas. A pažnju korisnika i Google robota možete privući jedino kvalitetnim, relevantnim i dosljednim pričama. Svi pamte sjajne priče, a ono najvažnije – šire ih dalje.

Content Marketing Viral Studio

Stvaranje Kvalitetnog Sadržaja

Primarna svrha sadržaja na vašoj web stranici je da se veže za čitatelja, opiše vaš proizvod ili uslugu i uvjeri ga da postane vaš kupac bez ikakvog oklijevanja. Kvalitetan sadržaj vaše web stranice pridonosi i visokom kotiranju u rezultatima pretraživanja. Ako niste sigurni u kvalitetu sadržaja koji imate, Viral Studio content marketing stručnjaci stoje vam na raspolaganju. Možete nas angažirati i za izradu opisa proizvoda ili usluga, ali i za izradu sadržaja za cijelu vašu web stranicu. Naša nas jedinstvena kombinacija SEO stručnosti i kreativnog razmišljanja izdvaja od konkurencije u uslugama content marketinga

Marketing kroz Sadržaj

Tržište se neprestano povećava - Potražnja raste, no raste i konkurencija od koje se treba izdvojiti - Privucite pažnju korisnika kvalitetnim content marketingom. Marketing kroz sadržaj ne obuhvaća samo onaj koji se nalazi na vašoj web stranici, već i sadržaj koji plasirate kroz svoje biltene, e-mail poruke ili objave na društvenim mrežama - i taj sadržaj donosi posjetitelje na vašu web stranicu stoga i on mora biti pomno isplaniran i strateški izrađen. Viral Studio content marketing stručnjaci stvaraju za vas sve tipove sadržaja koji su vam potrebni.

Content Marketing Strategija

Sadržaj vaše web stranice treba gledati kao marketinški materijal koji igra značajnu ulogu u današnjem poslovnom svijetu. A pod sadržajem ne mislimo samo na tekstove koji prate proizvode ili opisuju vaše poslovanje ili blogove. Bitan je i vizualan sadržaj poput infografika, studija ili video uradaka. Sadržaj web stranice također je potrebno osvježavati novim člancima ili blogovima. Vaši profili na društvenim mrežama moraju biti „živi“. Sa Viral Studio content marketing strategijama dobivate originalan, temeljno istražen, kreativan i zanimljiv sadržaj za svoju web stranicu i profile na društvenim mrežama.

Kvalitetan sadržaj je najbitniji

Sa Content Marketingom
privući ćete kupce

Da biste imali sadržaj koji privlači vašu publiku, prvo morate poznavati svoju publiku: morate raspolagati sa demografskim podacima i poznavati interese te ponašanje svog ciljanog tržišta.

Viral Studio tim Content Marketing stručnjaka izbliza će upoznati vaše poslovanje i proučiti vaše ciljano tržište. Osigurat ćemo da je vaš sadržaj dovoljno uvjerljiv da čitatelje potakne na kupnju.

Kvaliteta izrađenog sadržaja bit će takva da posjetitelj neće htjeti otići nazad na rezultate pretrage kako bi pronašao drugi odgovor ili ponudu.

Štoviše, nastojimo da sadržaj stranice bude posjetitelju toliko privlačan da ga čak poželi podijeliti kroz društvene medije.

Viral Studio Vaša agencija za Content Marketing

Content Marketing radi za Vas

Sa Content Marketingom do prve stranice na Google-u

Viral Studio Content Marketing usluge uključuju detaljno provedenu analizu vašeg poslovanja i ciljane publike kako bi se što bolje upoznali sa potrebama izrade sadržaja, brzu realizaciju, potpuno formatirani sadržaj spreman za prijenos na vašu web stranicu i potpuno optimiziran tekst za SEO optimizaciju.

Content Marketing FAQ

Content marketing ili sadržajni marketing je marketinška strategija koja se odnosi na stvaranje i distribuciju relevantnog sadržaja na vašoj web stranici.

Content marketing služi za privlačenje, sticanje, poticanje jasno definirane ciljane publike na kupnju vaših proizvoda ili usluga.

Kroz content marketing osim što privlačite pažnju ciljane publike, vi dobivate i njihovo povjerenje, jer kvalitetnim sadržajem raste i vaša reputacija.

Content marketing vam također može pomoći da se češće pojavljujete u rezultatima pretraživanja i na društvenim mrežama. Sa Kvalitetnim sadržajem potaknut ćete korisnike Vaše web stranice na sheranje samog sadržaja, čime možete povećati promet na svojoj web stranici, a samim time i šanse za prodaju svojih proizvoda ili usluga.

Content marketing uključuje stvaranje sadržaja poput blogova, recenzija, videozapisa, rubrika pitanja i odgovora, infografike, istraživanja isl te njihovu distribuciju na internetu (na vašoj web stranici, profilu na društvenim mrežama ili u reklamnim oglasima). Takav sadržaj se stvara na način da daje odgovore na pitanja koje vaša ciljana publika najčešće postavlja te da pruža informacije koje drugdje ne mogu dobiti.

Copywriting je usluga izrade tekstualnih sadržaja za vašu web stranicu ili profile na društvenim mrežama. Copywriting usluge najčešće se koriste onda kada nemate dovoljno sadržaja kojim biste obogatili svoju novu web stranicu, a nemate ni vremena ni inspiracije za njegovo stvaranje. Viral Studio nudi usluge pisanja sadržaja koji će sadržavati ključne riječi i tako privući ciljanu publiku, a stvoreni sadržaj bit će prilagođen uvjetima pretraživačima, što će vam pomoći da se bolje rangirate u rezultatima pretraga