Seo Optimizacija

SEO

Neka vaša web stranica bude vidljiva zahvaljujući Viral Studio SEO strategijama

Imate sjajnu web stranicu, no ona neće biti od koristi vašem poslovanju ako nemate posjetitelja. A jedan od najučinkovitijih načina da privučete posjete na svoju web stranicu je njena optimizacija za tražilice, poznata i kao SEO.

Seo Optimizacija

Izbor Ključnih Riječi

U interesu vam je da na svojoj web stranici koristite što više ključnih riječi koje se tiču vaših proizvoda ili usluga kako bi ona izlazila pri samom vrhu u rezultatima pretraživanja. No da biste imali šanse među konkurencijom, nije dovoljno koristiti samo one očite, jer ih, naravno, koriste svi. Također, naslovi i podnaslovi koje imate na svojoj web stranici moraju biti precizni, traženi, privlačni. Zato je potrebno imati izrađenu strategiju ključnih riječi, a mi je možemo izraditi za vas.

BackLinkovi

Kada izgrađujete backlinkove, vaša web stranica dobiva na važnosti. Međutim, nije sve samo u količini. Vodimo se strategijom koja je preporučena od strane Googla . Koristimo takozvanu White Hat strategiju izgradnje linkova. Od naših suradnika dobivate backlink ka Vašoj web stranici. Ne vodimo se načelom da više backlinkova doprinosi boljem rangiranju stranice. 1 kvalitetan backlink sa web stranice koja se bavi temama koje su povezane sa Vašom djelatnošću mnogo više znači nego 100 linkova sa nekog foruma.

Relevantnost Sadržaja

Google Algoritmi su krajem 2020 dobili par nadopuna koje itekako doprinose, prepoznavanju, no prije svega boljem rangiranju Kvalitetnog sadržaja. Obratite pažnju na Vaše stvaranje kvalitetnog sadržaja koji je jako bitan u SEO optimizaciji. Sadržaj Vaše Web stranice mora biti ispunjen korisnim informacijama. Google voli kvalitetan sadržaj kao i krajnji kupci. Obratite se Viral Studiju kako bi ste poboljšali kvalitetu sadržaja Vaše Web stranice.
Seo Optimizacija

Sa Viral Studio SEO optimizacijom, vaša web stranica i sve njene podstranice češće će se pojavljivati u rezultatima pretraživanja – bit ćete uočljiviji nego što ste bili.
Poboljšat ćemo rangiranje vaše web stranice za visoko tražene ključne riječi koje odgovaraju vašem poslovanju. Imat ćete više posjeta nego što ste imali.
Na kraju krajeva, što više prometa na web stranici imate, to su veće šanse da ugovorite nove poslove ili pospješite prodaju na Vašem Web Shopu. Kroz sve ove aspekte, u očima korisnika vašem brendu raste kredibilitet, a samim time i popularnost, što ponovno dovodi do rasta vašeg poslovanja.

Na Prvoj stranici Google-a

Izrada strategije
SEO Optimizacije

Možda ste se već i upoznali sa važnošću optimiziranja vaše web stranice, no unatoč vašim istinskim naporima, u rezultatima tražilica vaša web stranica nije pri vrhu bez plaćanja oglasa. Ako se pitate zašto, evo nekoliko mogućih razloga:

 • Web stranice vaših konkurenata imaju bolji sadržaj
 • Koristite slabe ključne riječi
 • Previše puta na istoj stranici upotrebljavate iste ključne riječi
 • Koristite zastarjele strategije
 • Gradite pogrešne ili nekvalitetne backlinkove
 • Vrijeme učitavanja web stranice je sporo
Untitled-1

KEYWORDS

Untitled-1

META TAGS

Untitled-1

BACKLINKS

Viral Studio Vaša Agencija za SEO Optimizaciju

Ostanite na Vrhu u rezultatima tražilica

VAŠ POUZDAN PARTNER U SEO OPTIMIZACIJI

SEO optimizacija je proces koji može trajati mjesecima, pa i godinama. Za razliku od drugih agencija koje pružaju brze i na izgled učinkovite rezultate (kratkotrajna i ubrzana SEO strategija mogla bi vam donijeti više štete nego koristi), naš tim SEO stručnjaka vodi se isključivo White Hat Google naputcima i preporukama i fokusira se na dugotrajne i održive rezultate.

 • Definirat ćemo vaše ciljeve i planove
 • Analizirat ćemo vašu web stranicu i web stranice konkurencije
 • Odredit ćemo ključne riječi i izraditi plan aktivnosti rada na mjesečnoj bazi
 • Izrađivat ćemo mjesečne izvještaje o aktivnostima i rezultatima
 • Dovest ćemo vas na optimalnu poziciju u rezultatima internet tražilica

Pogledajte samo rezultate koje smo postigli za vlastiti posao. Nalazimo se na prvoj stranici Googlea po vrlo traženim ključnim riječima poput “izrada web stranica“, “izrada web shopa i “SEO optimizacija“, dok se istovremeno u Hrvatskoj natječe oko stotinu drugih digitalnih agencija za te iste ključne riječi.

SEO Optimizacija FAQ

SEO je kratica za Search Engine Optimization, a obuhvaća niz aktivnosti koje se odnose na uređivanje vaše web stranice sa ciljem povećanja broja posjeta vašoj stranici, odnosno povećanja broja prikaza vaše web stranice u rezultatima relevantnih pretraživanja Internet korisnika.

SEO strategija obuhvaća niz aktivnosti, poput istraživanja i prijedloga implementacije ključnih riječi, praćenje eventualnih tehničkih nedostataka i prijedloga za njihove popravke.
Zato cijenu SEO optimizacije nije moguće generalizirati, jer ovisi o postojećoj strukturi vaše web stranice, ali i Vašoj konkurenciji u ključnim riječima.

Cijena SEO optimizacije zapravo ovisi o tome koliko trebamo učiniti da bi vaša Web stranica ili Web Shop nadmašili konkurenciju.
Cijene Seo Optimizacije se kreću od 800 Kn do 3500 Kn mjesečno.

Svim Web stranicama je potreban SEO.
Jednostavnim riječima, Google nastoji na najbolji mogući način odgovoriti na pojam koji korisnik traži. Web stranice koje se prikazuju na samom vrhu u rezultatima pretraživanja su web stranice za koja Google vjeruje da pružaju naj relevantniji odgovor na pojam koji je tražen.
Da bi vaša web stranica bila među njima, bez ulaganja u plaćene oglase, neophodno je napraviti SEO optimizaciju

Da bi SEO optimizacija vaše web stranice pokazala rezultate potrebno je vrijeme. U zavisnoti od toga kolika je konkurencija u Vašoj branši i za koliko se ključnih riječi odlučite, predložit ćemo trajanje SEO optimizacije.

Nemojte očekivati instant riješenje, ukoliko želite odmah biti na prvoj stranici Google najbolje da se odlučite za Google Adwords. Iz tog razloga često ćete čuti da su prvi rezultati najčešće vidljivi između 2. i 4. mjeseca optimizacije. Nemojte se obeshrabriti, SEO optimizacija jest dugoročan posao, ali je na kraju višestruko isplativ.