Google Core Update: Studeni 2021, Što nam sve donosi

Google je jučer objavio da će do kraja dana biti pušten novi Core Update. Da li smo spremni za novi Update

Kao i sa svim ažuriranjima Google Core i za ovo će biti potrebni dani ili tjedni, kako bi pokrili većinu stranica.

Googlove smjernice u vezi sa najnovijim ažuriranjem su slijedeće:

  • Očekujte padove i skokove pozicija u Google pretraživanjima
  • Osnovna ažuriranja su “široka” u smislu da ne ciljaju ništa specifično. Umjesto toga, osmišljeni su za poboljšanje Googleovih sustava u cjelini.
  • Stranice koje padaju na ljestvici se ne kažnjavaju; ponovno se procjenjuju u odnosu na drugi web sadržaj koji je objavljen od posljednjeg ažuriranja.
  • Fokusiranje na pružanje najboljeg mogućeg sadržaja najbolji je preporučeni način rješavanja utjecaja Core Update-a.
  • Core Update događa se svakih nekoliko mjeseci. Web-lokacije se možda neće oporaviti od jednog ažuriranja dok se sljedeće ne pojavi.

Poboljšanja ne jamče oporavak. Međutim, ako ne provedete nikakva poboljšanja, to će praktički jamčiti neoporavak. Više pojedinosti bit će otkriveno kasnije, kada službeno započinje ​​ažuriranje široke jezgre algoritma za studeni 2021.

Sviđa ti se, podjeli me !

Najnoviji članci

Web Dizajn

Što je Web Dizajn ?

U današnjem digitalnom dobu, web stranice su postale neizostavan alat za poslovanje i komunikaciju. Bez obzira na industriju u kojoj se nalazite, dobro dizajnirana web

Lokalni Seo

Lokalni SEO: Ključni faktori uspjeha

U današnjem digitalnom dobu, kada većina potrošača koristi internet kako bi pronašla lokalne proizvode i usluge, optimizacija za pretraživače (SEO) postaje presudna za uspjeh poslovanja.

Što je LinkedIn? : Vodič za početnike

• LinkedIn je društvena mreža s fokusom na profesionalno umrežavanje i razvoj karijere. • LinkedIn se može koristiti za prezentaciju vlastitog životopisa, pretragu otvorenih radnih